Online workshop/opleiding Als ‘verplicht’ thuiswerker in Corona tijden het evenwicht bewaren tussen werk en privé in de ‘nieuwe’ werkomgeving.

190,00 excl BTW

voor 1 deelnemer

Dit product komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille, wanneer je hier gebruik van kunt maken. Je kunt dit aangeven bij de betaalmodaliteiten.

kmo portefeuille

Wat mag je van de online workshop/opleiding verwachten?

In de interactieve online workshop/opleiding van 2,5 uur (met korte pauze in het midden) gaan we aan de slag rond wat we zelf kunnen doen om het evenwicht te bewaren of te herstellen tussen werk en privé in de ‘nieuwe’ werkcontext (thuis). Je leert hoe je tijd kan maken voor je werk, je gezin én jezelf opdat je in jouw kracht kan blijven staan om deze periode door te komen zonder te veel ‘collateral dammage’ en als het eventueel kan, sterker dan vóór 13 maart.

Je krijgt tips rond hoe je met je ‘werk team’ en met je ‘thuis team’ afspraken maakt en wat je zelf kan doen om je motivatie, drive en energie op peil te houden.

De online workshop/opleiding vindt plaats via het Zoomplatform dat voor workshops heel gebruiksvriendelijk is en diverse interactieve facetten biedt. Zoom heeft na de nodige kritische bemerkingen vanuit de markt ondertussen ook al de nodige securitymaatregelen getroffen om van de online workshop/opleiding een ongestoorde sessie te maken. 

Ondernemers en zaakvoerders die dit voor hun organisatie wensen in te zetten, gelieve contact op te nemen via info@inpare.be of per telefoon op 0473/45.39.45 om moment en groepstarief af te spreken.

Uitverkocht