Online workshop/opleiding Met ‘remote’ leiderschap naar duurzaam gemotiveerde teams tot het leveren van output.

190,00 excl BTW

voor 1 deelnemer

Dit product komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille, wanneer je hier gebruik van kunt maken. Je kunt dit aangeven bij de betaalmodaliteiten.

kmo portefeuille

Wat mag je van de online workshop/opleiding verwachten?

In de interactieve online workshop/opleiding van 2,5 uur (met korte pauze in het midden) gaan we aan de slag rond hoe jij als leider je persoonlijke meerwaarde kunt inzetten om het verschil te maken en impact te hebben op een blijvende gemotiveerde inzet van je team tot het leveren van output. Vandaag in het Coronatijdperk nog belangrijker dan ervoor.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat je team een team blijft? 

Welke van jouw sterktes moet je blijven inzetten en welke van jouw uitdagingen moeten nu wat meer aandacht krijgen?

De online workshop/opleiding vindt plaats via het Zoomplatform dat voor workshops heel gebruiksvriendelijk is en diverse interactieve facetten biedt. Zoom heeft na de nodige kritische bemerkingen vanuit de markt ondertussen ook al de nodige securitymaatregelen getroffen om van de online workshop/opleiding een ongestoorde sessie te maken.

Ondernemers en zaakvoerders die dit voor hun organisatie wensen in te zetten, gelieve contact op te nemen via info@inpare.be of per telefoon op 0473/45.39.45 om moment en groepstarief af te spreken.

Uitverkocht